HOME

Thursday, January 3, 2013

Rafizi Bohong Guna resit barang kemas palsu Tipu Rakyat

 

Rafizi membuat pendedahan SINI kononnya Deepak telah membeli barang kemas ... intan belian yang dihadiahkan kepada Datin Seri Rosmah Mansor.

Ada ke lojik orang nak beli hadiah intan belian pakai akaun kompeni? Intan belian itu akan jadi sebahgian dari aset kompeni? Ianya tak boleh diberi sebagai hadiah begitu ajer.

Dari segi pengurusan akaun, ia meninggalkan "trace". Tak akanlah Datin Rosmah yang pernah kerja dengan korporat nak terima hadiah sedemikian yang mana resit pada nama orang lain?

Ianya akan menjejaskan nama baik dirinya dan suaminya.

Buat setakat pendedahan dokumen dokumen yang ditunjukkkan Rafizi, semuanya adalah atas nama syarikat yang diakui Rafizi sebagai syarikat Deepak.

Ah! Mana kita nak tahu itu Deepak punya syarikat?


Satu lagi yang Cucu Tok Selampit timbulkan adalah kenapa semua resit tidak ada nama Rosmah? Macam mana Rafizi kata itu Deepak beli untuk Rosmah?

Bukankah Deepak ada pernah kemaruk satu betina CIna seksi yang dia tabur duit tapi akhirnya tak kayan dia? Lebih baik dia umpan impian hatinya.

Menurut CTS SINI, satu saja resit yang ada nama Datin Seri Rosmah, iaitu yang guna email berikut:Kah kah kah .... alahai ... budak darjah tiga yang tahu bukak email boleh buat email palsu macam yang disiarkan.

Rafizi LEMBU ini eloklah tunjukkan bukti yang lebih solid kepada media. Jangan asyik main kelentong media dan suruh media siasat. Dia ingat media bodoh!!!!' Bila ditanya, sudahkan dia verify atau sahkan dokumen dan resit yang ditunjukkan, dia kata dia tak boleh buat dan tak mampu nak ke Hong Kong  .... kah kah kah

Hehehe ... Deepak pun dah nafikan petang tadi ....


Alasan macam budak-budak. Sama macam alasan kes tuduh anak Nazri, Nedim


Anak Nazri, Nedim tu kahwin dengan anak hartawan Dato Akbar Khan yang mana dikenali kerana bekas isteri Akbar adalah socialite Cina masuk Islam atau Muslim masuk dalam Cina, Fara Khan.

Nedim mampu nak pakai kereta sedemikian.


Hari itu, Rocky Bru dah kantoi dia pasal cuba nak lakukan ICAC Hong Kong siasat balik Musa Aman. Baca SINI.

Berapa banyaklah kau dah kantoi Rafizi? Isu lembu NFC pun dia dah kantoi, isu AMpang LRT, isu sama Nuruk Izzah pasal Lapnagan Terbang, kes isu whisteblower, dll

Asal Rafizi bercakap, orang akan cari salah Macam mana nak jadi whistleblower????


Menipu punya gara-gara
Lama-lama penjara 

2 comments:

  1. Kalau nak goreng / spin pun agak2 aaa. Slama 57 thn kena tipu tak sedar2 lagi kaaaaaa, kasiannnn

    ReplyDelete
  2. Rafizi lembu kaaa kak jat yg lembuuuu mooooo

    ReplyDelete

Gunakan akal dan budi untuk menulis. Terima Kasih Tuan..

About Me

Followers